Yalova Üniversitesi    eem@yalova.edu.tr (0226) 815 53 14

Teknofest Yarışmasında Finale Kalan Takımlar

2022 Teknofest Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivalinde bölümümüzden iki proje finalde yarışmaya hak kazandı.

2022 Teknofest Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali kapsamında danışmanlığını bölümümüz öğretim üyelerinden Dr. Öğr. Üyesi Akif KARAFİL’in yaptığı Çevre ve Enerji Teknolojileri Yarışması kategorisinde “Verimi Arttırılan PV Paneller ile Tarım Sulama” başlıklı proje ve danışmanlığını bölümümüz öğretim üyelerinden Doç. Dr. Sunay TÜRKDOĞAN'ın yaptığı Engelsiz Yaşam Teknolojileri kategorisinde “Çoklu Dil Destekli Braille Alfabesi Öğreticisi” başlıklı proje final yarışmasına katılmaya hak kazanmıştır. Danışman öğretim üyelerimizi, “Verimi Arttırılan PV Paneller ile Tarım Sulama” projesinde yer alan öğrencilerimiz Yakup TÜRKAN, Yusuf Sami KAYGUSUZ, Burak MUTLUER, Yasin LANK,Fatih TUNALI’yı ve “Çoklu Dil Destekli Braille Alfabesi Öğreticisi” projesinde yer alan öğrencilerimiz Rüçhan KURT, Ramazan ATIŞ, Emirhan AYDIN, Ahmet Serhat FİDAN, Memduh KIRCIOĞLU’nu tebrik eder, final yarışmasında başarılar dileriz.